• Daca ridicati comanda din sediul nostru (Str. Mureseni, Nr. 25 , Sector 3 Bucuresti) nu se achita nici o taxa de livrare.
  • BOOK Curier  Bucuresti - 18 RON - 24-48 h
  • GLS Curier oriunde in Romania - 22 RON - 24-72 h
  • FAN Curier National (in orasele in care au sediu) - 23 RON - 24h-48h

 Procesul de productie dureaza intre 1-5 zile , in functie de volumul comenzilor . In perioadele apropiate sarbatorilor traditionale , se impune termenul de minim 2 zile, maxim 5 zile. Va recomandam , in cazul in care doriti sa va asigurati ca produsele comandate la noi , se incadreaza in termenul dorit de dumneavoastra, sa ne trimiteti pe mail o solicitare privind statusul comenzii .

Livrarea prin curierat cu FAN Curier este de 23 de ron , doar in localitatile in care Fan Curier are sediu , in alte localitati se achita 0.8 Ron per Kilometru suplimentar fata de cea mai apropiata locatie Fan Curier .

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.